تفاوت وردپرس و سایت ساز

مقایسه سایت ساز در مقابل وردپرس سفارش طراحی سایت در مشهد سازندگان سایت و سیستم های مدیریت محتوا فرصتی را برای کاربران ایجاد کرده اند تا وب سایت خود را بدون کدنویسی بسازند. امروزه بازار مملو از ابزارها و پلتفرم های سایت سازی است که برای افراد و مشاغل با دانش فنی، بودجه و اهداف متفاوت جذاب است. ممکن است مقایسه این روش های مختلف برای شما گیج کننده باشد.

همانطور که قبلا ذکر شد، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای انعطاف پذیرتر است، اما برای استفاده از آن اگر وب سایتی ایجاد کنید که انعطاف پذیر نیست، اما بسیار آسان است، برای استفاده از آن نیاز به دانش و آموزش برنامه نویسی دارید. در زیر به بیان تفاوت ها و مزایای هر یک از ابزارها برای ساخت یک وب سایت می پردازیم.
1- ویرایشگر تصویری و ویرایشگر فرم
سازندگان سایت اغلب دارای یک رابط کاربری هوشمند هستند، به این معنی که شما به راحتی می توانید یک سایت یا صفحه شخصی با کشیدن عناصر مختلف و قرار دادن آنها در فضای مورد نظر، ایجاد منوها برای آنها، شخصی سازی اسلایدرها، ایجاد هدر و غیره ایجاد کنید. به این ترتیب، ایجاد یک وب سایت، ایجاد یک فروشگاه آنلاین یا صفحه شخصی به آسانی کشیدن و رها کردن است.
از طرف دیگر، سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس رابط کاربری بصری ندارند و شما فقط به فرمی دسترسی دارید که می توانید آن را ویرایش کنید تا صفحات سایت را ویرایش کنید، بنابراین ویرایشی که انجام می دهید ممکن است با تغییری که ایجاد می کنید متفاوت باشد. در صفحه وب سایت این امر ایجاد یک وب سایت را برای شما کمی دشوار می کند!
2- سهولت استفاده
پلتفرم سایت ساز معمولا به درخواست کاربر از هاست نصب می شود و کاربر خود را درگیر مشکلات نصب سایت ساز نمی کند. در این پلتفرم به راحتی می توانید عناصر مورد نیاز را با کشیدن و رها کردن اضافه کنید و وب سایت خود را به راحتی طراحی کنید. سازندگان وب سایت به دانش زیادی در زمینه طراحی وب سایت و مدیریت محتوا نیاز ندارند.
پلت فرم وردپرس به سادگی سازندگان سایت نیست. شما باید با نصب قالب های وردپرس بر روی هاست و کار با ویرایشگر WYSIWYG برای طراحی سایت خود آشنا باشید. آموزش های زیادی برای کار با صفحه سازهای گرافیکی وردپرس و نصب قالب ها در دسترس است. فروشندگان محصولات وردپرس و برخی از فریلنسرها قالب های وردپرس را با هزینه بسیار کم و در برخی موارد رایگان نصب می کنند. این موضوع برای افرادی که فرصت یادگیری مسائل فنی را ندارند می تواند جالب باشد.
استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس کمی سخت است، زیرا در این CMS از زبان خاصی استفاده می کنند و حتی گاهی نیاز به افزودن افزونه یا کد به قالب اصلی دارید که برای کسانی که دانش خاصی ندارند بسیار سخت است. حوزه
از طرف دیگر استفاده از سایت سازها بسیار ساده تر است زیرا برای طراحی سایت به دانش برنامه نویسی خاصی نیاز ندارید و می توانید هر تغییری را که می خواهید فقط با استفاده از ابزارهای بصری انجام دهید.
3- انعطاف پذیری
یکی از مزیت های وردپرس نسبت به سایر سایت سازها، انعطاف پذیری آن است. وردپرس دارای هزاران افزونه است که انواع ویژگی های مورد نیاز برای ساخت یک سایت یا طراحی یک صفحه شخصی را ارائه می دهد و می توانید این افزونه ها را به وب سایت اضافه کنید. اما برای استفاده از این افزونه ها در وب سایت باید تنظیمات زیادی انجام دهید و کدهای زیادی را تغییر دهید. برای افرادی که دانش برنامه نویسی ندارند بسیار سخت است.
سایت ساز نسبت به وردپرس انعطاف پذیری کمتری دارد. سازندگان سایت می توانند وب سایت های شخصی یا کوچک را مدیریت کنند، اما در مدیریت کامل وب سایت های بزرگ و متوسط ??محدودیت هایی دارند. برخی از سازندگان سایت، کاربران را به تعداد مشخصی از صفحات محدود می کنند که ممکن است در آینده پاسخگوی نیازهای سایت نباشد. این مشکل معمولا با ارتقاء پلن کاربر حل می شود. علاوه بر این می توانید محتوای سایت مانند سبک، عنوان، نوشته، نمونه کارها، محصولات و سایر موارد موجود در سایت را تغییر دهید. وقتی صحبت از تغییر اجزای مختلف و اضافه کردن ویژگی‌های جدید به میان می‌آید، سازندگان سایت طیف وسیعی از گزینه‌ها را دارند.
وردپرس به عنوان ابزاری برای ایجاد و مدیریت یک وب سایت، قالب ها و افزونه های زیادی دارد. این افزونه ها و ویژگی ها به شما این امکان را می دهند که تمام قسمت های سایت را شخصی سازی کنید. علاوه بر این، می توانید تمام ویژگی های مورد نیاز خود را از قالب های از پیش تعریف شده دریافت کنید یا آن ها را بر اساس نیاز خود تغییر دهید.
تم های وردپرس زیادی وجود دارند که افزونه هایی مانند صفحه سازها را ارائه می دهند که به شما امکان می دهد تمام صفحات و جزئیات آنها را تغییر دهید. با این توضیح به راحتی می توانید تمامی صفحات سایت اعم از فروشگاه، نمونه کار و وبلاگ را به سلیقه خود تغییر دهید. علاوه بر این، شما قادر خواهید بود سایت وردپرس خود را از نظر سرعت، عملکرد و بهینه سازی موتور جستجو (SEO) با استفاده از افزونه های بهینه سازی بهینه کنید.
وردپرس بسیار منعطف است، بنابراین اگر ایده ای برای گسترش وب سایت خود دارید، احتمالاً می توانید یک افزونه وردپرس برای این منظور پیدا کنید. تاکنون، تفاوت های اصلی بین وردپرس و سازندگان وب سایت این است که من یکی از آنها را ذکر کردم. این چیزی است که صاحبان مشاغل باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.
از طرف دیگر، شما نمی توانید از افزونه های وردپرس یا بسیاری از افزونه های دیگر با سازندگان سایت استفاده کنید، اما برخی از سازندگان وب سایت، افزونه هایی را برای راحتی شما توسعه داده اند و استفاده از این افزونه ها نیازی به پیکربندی خاصی ندارد.
4- نگهداری
برای اینکه وب سایت یا صفحه شخصی خود را در اینترنت قرار دهید و کاربران بتوانند به آن دسترسی داشته باشند، باید یک نام دامنه تنظیم کرده و هاست خریداری کنید.
اگر از وردپرس برای ساخت سایت خود استفاده می کنید، باید سایت خود را بر روی هاست PHP و MySQL نصب کنید و برای آپلود وب سایت خود باید از یک سرویس گیرنده FTP استفاده کنید! این کار برای افرادی که در این زمینه تخصص ندارند بسیار سخت است.
از سوی دیگر، اکثر سازندگان وب سایت، خدمات هاستینگ را برای راحتی کاربران خود ارائه می دهند. سایت ساز و فروشگاه ساز سی ام پلاس نیز این خدمات را برای شما ارائه می دهد و دامنه سایت شما را ثبت می کند. بنابراین برای راه اندازی سایت خود نیازی به اقدام دیگری ندارید.
اگرچه میزبانی وردپرس برای افراد غیرحرفه ای بسیار دشوار است، اما زمانی که وب سایت خود را در هاست وردپرس آپلود کردید، می توانید به راحتی وب سایت خود را آپلود کرده و به هاست دیگری منتقل کنید. اگر از سازنده وب سایت استفاده می کنید، نمی توانید وب سایت خود را از یک هاست به میزبان دیگر منتقل کنید و باید وب سایت خود را از ابتدا طراحی کنید.
انتخاب سازنده سایت وردپرس یا تم بستگی به کاری دارد که می خواهید انجام دهید. هم سایت سازان و هم وردپرس نقاط قوت و ضعف خود را دارند. بنابراین توصیه می کنیم قبل از راه اندازی سایت، نیازهای خود را بررسی کنید و به تمام جنبه های امنیتی، مقیاس پذیری، رابط کاربری و بهینه سازی سایت توجه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید